Τα περιπολικά στις ΗΠΑ έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Από μεθυσμένους οδηγούς και τα παρατράγουδα που ακολουθούν όταν τους σταματούν για έλεγχο, μέχρι καταδιώξεις κακοποιών και πυροβολισμούς. Και όλα αυτά σε πολύ μεγάλο ποσοστό καταγράφονται είτε από τις κάμερες που φέρουν πάνω τους οι στολές τον αστυνομικών, είτε από αυτές που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος των περιπολικών

«Επίθεση» από ένα… περιπλανώμενο λάστιχο δεν είχαν ξαναδεχτεί όμως. Και να που ήρθε η ώρα να καταγραφεί σε κάμερα και αυτή η πρωτιά. Πρωταγωνιστές το μεγάλο λάστιχο και ένα περιπολικό στην Πενσυλβάνια.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του σταθμευμένου περιπολικού που παρακολουθούσε την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο ένα ελαστικό, το οποίο είχε πέσει από ένα φορτηγό, αναπηδούσε προς το περιπολικό με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παρμπρίζ και να το σπάσει.

«Περιμένουμε πάντα το απροσδόκητο», έγραψε το αστυνομικό τμήμα του Spring Township στα social media, κοινοποιώντας το βίντεο.

Talk about expecting the unexpected! Today while monitoring traffic in the 1300 block of Zion Rd. Officers were caught by surprise when a pickup truck traveling west lost a wheel/tire that struck the patrol unit the officers were sitting in. Luckily the tire struck the cruiser and then launched in the air off to the opposite side of the road instead of traveling into the opposite lane and striking a moving vehicle coming in the other direction. The cruiser suffered some extensive damage but both officers and the driver of the truck were not injured..

Posted by Spring Township Police Department on Monday, February 14, 2022

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περίεργου περιστατικού, καθώς το λάστιχο αναπήδησε από το αυτοκίνητο και προσγειώθηκε μακριά από το δρόμο.

Το αστυνομικό τμήμα πόσταρε και βίντεο από το εσωτερικό του οχήματος λέγοντας ότι οι αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους.