Σε τετράμηνη φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε μια γυναίκα στην Αγγλία για τον τραυματισμό του 61χρονου ερωτικού συντρόφου της, κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η 46χρονη Finola McKenna χαράκωσε στο πρόσωπο το Neil Fagan με γυαλί από μπουκάλι σαμπάνιας, κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων. Ειδικότερα, στις 20 Μαΐου του 2010, το προσωπικό ξενοδοχείου ενημερώθηκε από πελάτες πως σε συγκεκριμένο δωμάτιο υπήρχε έντονη φασαρία. Η 46χρονη κρατούσε ένα κομμάτι γυαλί στο χέρι της και προσπαθούσε να του χαράξει το λαιμό του άντρα. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου άρπαξε το γυαλί και κλείδωσε το ζευγάρι στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Την ώρα που οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στην 46χρονη, αυτή δάγκωσε το πόδι μιας αστυνομικού. Σύμφωνα με το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση, ήταν οι πράξεις και οι «ορέξεις»του 61χρονου που έκαναν τη 46χρονη να
εμφανίσει μια ακατανόητη βίαιη συμπεριφορά. Σχολιάζοντας την απόφαση, ο επικεφαλής της δικαστικής έδρας τόνισε «Είναι ξεκάθαρο πως ο άνδρας ήθελε από εσάς να του κάνετε πράγματα όπως να ρίξετε κερί πάνω του. Επιπλέον, επιθυμούσε να κάνει τα ίδια σε εσάς τα οποία όμως δε θέλατε. Από τα ευρήματα οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για «μεσαιωνικά βασανιστήρια» τα οποία δε θέλατε να υποστείτε και δέχομαι ότι του το είπατε προηγουμένως». Πρόκειται για έναν επαγγελματία ο οποίος δε θέλει να εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση”, είπε ο δικαστής Michael Gledhill στη McKenna.

Η McKenna καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση στην αστυνομικό και για τα τραύματα του Fagan.