Μια γυναίκα αποκαλύπτει λεπτομερώς την εμπειρία της με μια ανδρική κούκλα του σεξ.

Η 31χρονη συντάκτρια θεμάτων που άπτονται του σεξ, Κάρλεϊ Σκιορτίνο, μοιράζεται τις στιγμές που πέρασε με τον Γκάμπριελ, όπως ονομάζεται η κούκλα για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Το πείραμα είχε ως στόχο να εξετάσει την άποψη ότι μόνο οι άνδρες μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με μια κούκλα του σεξ, επειδή οι γυναίκες χρειάζονται συναισθηματική επαφή.

Η 1,75 σε ύψος κούκλα σιλικόνης, όπως ο Γκάμπριελ, κοστίζει περίπου 5.894 ευρώ.

gnekklse5

Κάθε κούκλα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, τα γεννητικά όργανα συστέλλονται και διαστέλλονται ενώ διεξάγονται δοκιμές για να είναι θερμά στην επαφή.

Η Κάρλεϊ που αρθρογραφεί για τη Vogue και το Vice της Νέας Υόρκης σχολίασε ότι τα όργανα μοιάζουν πολύ εξωτερικά με έναν πραγματικό άνδρα.

«Νιώθω περίεργα επειδή φαίνεται τόσο ζωντανή, είναι σαν ένα πραγματικό πρόσωπο που δεν μπορεί όμως να ανταποκριθεί».

Στο ντοκιμαντέρ η ίδια έχει ερωτικές περιπτύξεις με την κούκλα και υποστηρίζει ότι «δεν μπορείς να έχεις αυτή την εμπειρία που έχει η σεξουαλική επαφή με ένα πραγματικό πρόσωπο».

gnekklse2

Καθώς οι πρώτες κούκλες σεξ γίνονται εμπορικά διαθέσιμες για προσωπική χρήση πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για θεραπευτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τη γιατρό Κέιτ Ντέβλιν οι κούκλες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες για να τους διδάξουν για το φύλο ή την συντροφικότητα.

gnekklse3

gnekklse1