Αυτό το αγόρι μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πιο άτυχος πρώην στην Βρετανία. Και στην Ευρώπη. Μπορεί και στον κόσμο! Ο 28χρονος Grant Robinson δέχτηκε αρκετά πειράγματα στα κοινωνικά δίκτυα όταν αποκάλυψε ότι οι γονείς της κοπέλας που είχε σχέση παλιότερα κέρδισαν το λόττο και συγκεκριμένα 33 εκατομμύρια λίρες.

Ο ίδιος ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του να κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και έγραψε «Όταν συνειδητοποιείς ότι οι γονείς της πρώην σου κέρδισαν 33 εκατομμύρια λίρες στη λοταρία». bfg06

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν τα πειράγματα από τους φίλους του που του έλεγαν να… επανορθώσει. Εντωμεταξύ η κοπέλα τα τελευταία χρόνια έμενε στη Μελβούρνη και τώρα θα επιστρέψει στη Βρετανία για να γιορτάσει με τους γονείς της το ευχάριστο γεγονός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο νεαρός φαίνεται ότι πλέον μένει στον Καναδά, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από το προφίλ του στο Facebook, έχοντας πλέον βέβαια έναν καλό λόγο για να επιστρέψει στη Βρετανία!

bfg01

efsfs

Το ζευγάρι που κέρδισε το λόττο είναι ο μηχανικός David Martin και η σύζυγός του Carol, χημικός και μάλλον ο Grant Robinson θα προτιμούσε τώρα να μην είχε χωρίσει ποτέ με την πρώην κοπέλα του και πλέον εκατομμυριούχα.

Το ζευγάρι κέρδισε το μισό ποσό από το τζακποτ του περασμένου Σαββάτου και συγκεκριμένα 33 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνειρο του πολυεκατομμυριούχου πλέον Martin είναι να ταξιδέψει στο διάστημα, επιθυμία που έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το ζευγάρι, δήλωσε χθες πως η κόρη τους ήταν το πρώτο πρόσωπο που κάλεσαν για να της πουν τα ευχάριστα, ενώ εκείνη τρόμαξε τόσο πολύ από την κλήση, καθώς νόμιζαν ότι κάποιος πέθανε αφού πάντα επικοινωνούν μαζί της μέσω Skype ή WhatsApp.

Τώρα βέβαια η ίδια λέει πως νιώθει ότι ζει σε έναν άλλο κόσμο και δεν μπορεί να πιστέψει το αμύθητο ποσό που κέρδισαν οι γονείς της. Μάλλον ούτε το πρώην αγόρι της μπορεί… bfg03 bfg04bfg02 bfg05 bfg07