Πλώρη για την Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Όπως επιβεβαίωσε ο αδερφός του Εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της ομάδας ο Γάλλος προπονητής έχει ήδη υπογράψει στον γαλλικό σύλλογο και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Όπως μεταδίδει το gazzetta.gr o Γάλλος προπονητής είχε το τελευταίο διάστημα πολλές προτάσεις όπως αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά πλέον είναι έτοιμος για να επιστρέψει στους πάγκους.

Κατά της ίδιες πληροφορείες «Le Parisien» ανέφερε ότι οι άνθρωποι της Παρί πάντως, έχουν κάτσει ήδη στο τραπέζι με τον Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Αυτή τη φορά ο Χαλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, ο εμίρης του Κατάρ, που είχε επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην γαλλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, επιβεβαίωσε ότι Παρί και Ζιντάν έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, από πλευράς Παριζιάνων.

«Τα πράγματα έχουν τακτοποιηθεί. Θα ανακοινωθεί σύντομα. Καλώς ήρθες Ζιζού», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.