Μπορεί η ομάδα του να κρατήθηκε «όρθια» για 69 λεπτά στο Μόναχο, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι οι παίκτες του δεν απέδωσαν όσο καλά μπορούσαν κόντρα στην Μπάγερν, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ηττηθεί με 2-0, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

«Δεν είχαμε το ίδιο επίπεδο με το ματς της Αθήνας. Η Μπάγερν ήταν πολύ πιο σταθερή παίζοντας στην έδρα της και με νέο προπονητή ήθελε να δείξει την αντίδρασή της. Η αλήθεια είναι περιμέναμε καλύτερη εικόνα από την ομάδα μας, ακόμη και σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα όπως αυτόν. Η Μπάγερν κατάφερε να μας κλείσει πολύ, έπρεπε να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι κι εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το παιχνίδι.

Για να προσθέσει μέσω της κάμερας της Cosmote TV: «Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα, απέναντι και σε μεγάλες ομάδες. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα γιατί έχουμε αποδείξει πως μπορούμε».

Κληθείς να σχολιάσει την εξαιρετική απόδοση του Ζοσέ Σα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα. Σταμάτησε πολλές ευκαιρίες της Μπάγερν. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, ενώ έπρεπε και ευτυχώς που ήταν τόσο καλός ο Σα και έκανε πολλές αποκρούσεις».

Τέλος, για τη σημασία του αγώνα μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Τότεναμ, ο Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα για μας».