Έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Άλεφ Σαλντάνια φέρεται να είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την O’ Jogo, στον «δικέφαλο» έχουν αποφασίσει να αγοράσουν τον Βραζιλιάνο μέσο και απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal της με την Μπράγκα.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μια συμφωνία η οποία θα είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές, καθώς η Ένωση ήθελε να τον αγοράσει με μικρότερο ποσό από αυτό της ρήτρας των 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ ο πορτογαλικός σύλλογος επιθυμούσε να τον αγοράσει με μεγαλύτερο αντίτιμο από αυτό που τον είχε αγοράσει από την Πόντε Πρέτα, δηλαδή 750.000 ευρώ.

«Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην οριστική απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Η τελική συμφωνία αναμένεται να σφραγιστεί σύντομα, καθώς πρέπει να διευθετηθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες. Η Μπράγκα θα λάβει περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που είχε δαπανήσει το 2015 στην Πόντε Πρέτα για να κάνει δικό της τον Άλεφ», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Πάντως, το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του δημοσιεύματος αφορά τον τίτλο του, στον οποίον αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο Βραζιλιάνος «έκανε μόνο ένα καλό παιχνίδι και φέρνει 1 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα».