Τα ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούμενες ώρες ότι ο Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να τρέξει τις διαδικασίες πώλησης του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει ήδη πει ένα «όχι» σε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο μέσο, για τον οποίον ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον 25χρονο άσο στο ρόστερ τους, ή τουλάχιστον να ανεβάσουν σημαντικά την τιμή πώλησης. Ωστόσο, τις τακτικές αυτές τις γνωρίζει καλά ο δαιμόνιος Ναπολιτάνος ατζέντης, ο οποίος «απάντησε» με το… ίδιο νόμισμα.

Συγκεκριμένα, ο Ραϊόλα φέρεται να ζήτησε από τη Γιουνάιτεντ να διπλασιάσει τον μισθό του Πογκμπά, δηλαδή να αμείβεται εβδομαδιαίως με περίπου 400.000 λίρες, δηλαδή να παίρνει τα χρήματα που βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό ο Αλέξις Σάντσες.

Όπως όλα δείχνουν, από πλευράς του Γάλλου μέσου και του ατζέντη του θα γίνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να φύγει από το Μάντσεστερ, ειδάλλως θα παραμείνει σε αυτό με… βασιλικό συμβόλαιο. Όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία λήγει αύριο το απόγευμα.