Πορτογαλική εφημερίδα κάνει λόγο για συμφωνία Ολυμπιακού με Γκιμαράες για τη μεταγραφή του Μάρκους Έντουαρντς, προσφέροντας στα ανταλλάγματα Πέπε και Τιάγκο Σίλβα.

Η πορτογαλική «Α Βοla» πριν από μερικά 24ωρα ανέφερε αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ, Μάρκους Έντουαρντς, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι», πρόσφεραν τον Πέπε στην Γκιμαράες για την απόκτηση του.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Desportivo de Guimaraes», αναφέρει ότι ο Άγγλος πρώην μεσοεπιθετικός της Τότεναμ βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα παραχωρήσουν στην Γκιμαράες ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Τιάγκο Σίλβα και Πέπε που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, το πρωτοσέλιδο της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα βήμα απο τον πρωταθλητή Ελλάδα, ο Έντουαρντς. Στο μονοπάτι για τη Βιτόρια Τιάγκο Σίλβα και Πέπε Ροντρίγκες».

Ο Μάρκους Έντουαρντς την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του πορτογαλικού συλλόγου μετρά σε 72 παιχνίδια 12 γκολ και 12 ασίστ!

O 22χρονος άσος το 2016 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα της Τότεναμ, από τον τότε προπονητή των Λονδρέζων Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά από καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Τον Σεπτέμβρη εκείνης της χρονιάς έκανε το ντεμπούτο του με τα «σπιρούνια» σε σε ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στη Τζίλιγχαμ, μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή. Μετά την Τότεναμ ακολούθησε η Νόριτς και η Εξέλσιορ ενώ σήμερα ανήκει στην Βιτόρια Γκιμαράες, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2024.

Πηγή: gazzetta.gr