Η ΑΕΚ ήταν συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της Λας Πάλμας, για την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και ετοίμαζε νέα πρόταση προκειμένου να πείσει τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Η Ένωση έκανε νέα επαφή με τη Λας Πάλμας, για τον «Τσίνο» προσφέροντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το 70% του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Η νέα βελτιωμένη πρόταση των «κιτρινόμαυρων» άφησε ικανοποιημένη την Λας Πάλμας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Σέρχιο Αραούχο προβάρει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της διαδικασίας, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σε περίπτωση που το «deal» οριστικοποιηθεί τότε αυτή θα είναι η τέταρτη θητεία του Αραούχο στην Ένωση, ο οποίος στις προηγούμενες τρεις (μισή σεζόν το 2017-18, ολόκληρη τη χρονιά κατάκτηση πρωταθλήματος 2017-18 και το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2019-20), κατάφερε να μπει στις καρδιές των οπαδών της ΑΕΚ και να γίνει σύνθημα στα χείλη τους.

Πηγή: gazzetta.gr