Στροφή 180ο μοιρών έκανε ο Άρης στο ζήτημα του μεσοεπιθετικού καθώς ακύρωσε τη συμφωνία με τον Χόρχε Κορέα κι έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Ιζέτ Χαΐροβιτς ο οποίος μάλιστα θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αυστρία!

Ο Άρης αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Χόρχε Κορέα κι έτσι ενώ ο Αργεντίνος μέσος ετοιμαζόταν για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, δεν θα γίνει κάτοικος του «Κλ. Βικελίδης».

Αντιθέτως, γι’ αυτό ετοιμάζεται ο 30χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να ταξιδέψει με την αποστολή στην Αυστρία.

Ο Χαΐροβιτς αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής καθώς εκτός από τα άκρα, έχει παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ.

Στην τελευταία τετραετία, ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ έχοντας 86 συμμετοχές, 14 γκολ και 13 ασίστ καθώς δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Προηγήθηκε η παρουσία του στο γερμανικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης (41 αγώνες, τρία γκολ) αλλά και η συνεργασία του με την Έιμπαρ.

Ο Χαΐροβιτς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκρασχόπερς καθώς ήταν μέλος της ελβετικής ομάδας για επτά χρόνια (2007-14) όπου αγωνίστηκε 109 αγώνες και είχε 28 γκολ και 15 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr