Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο μετά την επική πρόκριση με την Μίλαν. Τι επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Μαρτίνς επισήμανε για:

Την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού και την δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη πως έτσι ονειρεύεται την ομάδα: Πραγματικά είναι μία ονειρεμένη βραδιά. Δύσκολη βραδιά αλλά με ένα τρομερό αποτέλεσμα. Παίξαμε αρχικά με μία ελβετική και αγγλική ομάδα αλλά πιστεύαμε ότι θα μπαίναμε στους ομίλους και ότι θα προχωρούσαμε. Κάναμε πολύ καλά ματς σε Σεβίλλη και Μιλάνο αλλά δεν πήραμε ότι αξίζαμε. Πιστεύαμε όμως ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Το σκορ ήρθε έτσι. Δεχθήκαμε γκολ που δεν έπρεπε αλλά συνεχίσαμε. Έχουμε δείξει την ποιότητά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και το πιστεύαμε εξαρχής αυτό. Πιστεύουμε πως μπορεί να συνεχίσει πάντα δυνατός και πάντα με πολύ δουλειά.

Το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και στην δουλειά που έχει κάνει. Πιστεύουμε στην ποιότητά μας και την δουλειά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πάντα το πίστευα και σας το έλεγα. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να αποκλείσουμε την Μίλαν, που είναι τόσο μεγάλη ομάδα αλλά τα καταφέραμε. Να περιμένουμε ποιά ομάδα θα έρθει την Δευτέρα με την κλήρωση. Παίζει ρόλο η κατάσταση του αντιπάλου. Είναι πολύ σημαντικά αυτά. Έχουμε δει φαβορί που έχουν πάρει Τσάμπιονς Λιγκ και δεν προχωράνε και εμάς που δεν ήμαστε φαβορί και συνεχίζουμε.

Τις χαμένες ευκαιρίες των Γκερέρο και Φορτούνη και την φάση του πενάλτι στον Τοροσίδη: Όντως συνέβη αυτό που λέτε. Είναι το πρόβλημά μας το τελείωμα των φάσεων αλλά δεν μπορώ να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες μας που δουλεύουν και προσπαθούν. Το βλέπουμε πως δεν γίνονται πράγματα όπως θέλουμε. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού και του ποδοσφαίρου. Σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και βάλαμε πάντως τα γκολ που χρειαζόμασταν. Το πιστεύαμε ότι δεν θα πάνε χαμένες οι ευκαιρίες μας σήμερα. Για την φάση του πέναλτι όντως όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Στην Ελλάδα δεν δίνεται εύκολα πέναλτι. Είμαστε όμως οι καλύτεροι στην Ελλάδα και δεν θα τα παρατήσουμε παρότι έχουμε μειονέκτημα οκτώ βαθμών. Έχουμε τους περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη και φέρνουμε πόντους για την Ελλάδα.

Το τακτικό κομμάτι και το πως ακόμα και παίκτες όπως ο Φορτούνης πρεσάρουν μέχρι το τέλος: Χθες μιλούσαμε για το κίνητρο και λέγαμε πως υπάρχει πάντα. Αυτό που έπρεπε να προσέξουμε ήταν η στρατηγική αυτού του παιχνιδιού. Έπρεπε να τους μπερδέψουμε. Τραβήξαμε τον Γκερέρο λίγο πιο πίσω για να τους μπερδέψουμε. Η αλλαγή του Τοροσίδη ήταν στρατηγικής σημασίας για εμάς. Την θέλαμε πιο νωρίς. Ο κόσμος είναι πολυ ενθουσιασμένος. Βλέπει πως η ομάδα δουλεύει και τα δίνει όλα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν τα παρατάμε. Ο κόσμος δεν είναι ανόητος. Καταλαβαίνει την καλή δουλειά που γίνεται και ότι θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε.

Πηγή: gazzetta.gr