Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τούμπα. Η ΑΜΚ ορίστηκε στα 7.000.002 ευρώ, την οποία προτίθεται να καλύψει όλη ο Ιβάν Σαββίδης, με το μετοχικό κεφάλαιο να ανέρχεται στα 78.524.540 ευρώ.

Στη διαδικασία παρευρέθηκαν και αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου, οι οποίοι προχώρησαν και σε ερωτήσεις. Σε μια από αυτές, σχετικά με το γήπεδο του ΠΑΟΚ και τη Θέρμη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε: «Προτεραιότητα είναι η Τούμπα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο καιρό».

Από εκεί και πέρα ο κ. Γκαγκάτσης ενημέρωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου θα κυκλοφορήσουν στις 3 Ιουλίου.

Σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του Βλάνταν Ίβιτς, από τον ΠΑΟΚ η απάντηση ήταν η εξής: «Να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις, γιατί δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις…».

Αναφορικά με τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο «δικέφαλος» του Βορρά, ειπώθηκε: «Μπορούμε να δούμε έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει χείρα βοηθείας από τον Αλαφούζο, επειδή στον τελικό μπήκαν μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο. Δύο άνθρωποι που δεν είναι εχθροί, δεν είναι και φίλοι. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση, γι’ αυτό διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν… Του χρόνου δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από το πρωτάθλημα. Το μπάτζετ εκτινάχθηκε και θα συνεχίσουν να έρχονται καλοί παίκτες».

Όπως σημειώθηκε, από τον ΠΑΟΚ θα προτείνουν πως αν οι ομάδες τιμωρούνται για περιστατικά ενδογηπεδικής βίας τα χρήματα που θα συγκεντρώνει η ΕΠΟ από τα πρόστιμα θα πρέπει να κατευθύνονται στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και της ασφάλειας.

Τέλος, για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, αναφέρθηκε: «Στον Βόλο έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν μας. Είναι καταδικαστέα, μην το επαναλαμβάνουμε. Στον τελικό, η διοργάνωση δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ήταν, πιστέψτε με δεν θα γινόταν το παραμικρό…».