Ήταν 4 Ιουλίου 2004 όταν η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωνε τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του Euro και έφτανε σε μια ανεπανάληπτη επιτυχία κατακτώντας το τρόπαιο με νίκη επί της διοργανώτριας Πορτογαλίας στη Λισαβόνα, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να στέλνει το δικό του μήνυμα ανήμερα της 19ης επετείου.

Στο ποδόσφαιρο, λένε, όλα γίνονται. Και είναι αλήθεια. Αποδείξεις, άλλωστε, υπάρχουν πολλές και μία από αυτές, μία από τις μεγαλύτερες, είναι η κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας. Όχι ότι δεν είχαμε καλή ομάδα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στα γήπεδα της Πορτογαλίας θα αποδεικνυόταν η καλύτερη του τουρνουά και θα κατακτούσε το τρόπαιο.

Μια αποστολή που έμοιαζε αδύνατη, αλλά αδύνατον δεν είναι τίποτα, όπως λέει και ο Ζαγοράκης, ο οποίος ήταν αυτός που είχε σηκώσει ψηλά το τρόπαιο και παράλληλα είχε αναδειχθεί και MVP της διοργάνωσης. Μια διοργάνωση, μια επιτυχία, ένας θρίαμβος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν, με τον ιστορικό αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας να στέλνει το μήνυμά του μέσω των social media.

Μήνυμα στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Δέκα εννέα χρόνια μετά το δικό μας βράδυ στο «Ντα Λουζ» και συνεχίζουμε να λέμε «impossible is nothing». Είναι ok να πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μη, δεν μπορώ, δεν θέλω. Αρκεί να πιστεύεις! Γράφοντας την ιστορία με καθαρά γράμματα. Για πάντα πρωταθλητές!».