Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό του Final 4 της Euroleague καθώς επικράτησε της Μονακό με 76-62 στον ημιτελικό και μαζί με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα γιόρτασαν και αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται στο Κάουνας και υποστηρίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανάμεσά τους και η Μπέριλ ΜακΚίσικ, σύζυγος του γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Σακίλ ΜακΚίσικ. Η εντυπωσιακή Μπέριλ, που στο Twitter, έχει επιλέξει το όνομα… Μπέριλ Μακισοπούλου, έγραψε μετά τη μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακού στη «Zalgirio Arena»: «Πάμε ρε γα@@@ο» και στο Instagram πρόσθεσε: «ένα ακόμη», ενώ αφιέρωσε κι ένα τρυφερό μήνυμα προς το σύζυγό της.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Euroleague, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, φαίνεται πως ήταν ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στο παρκέ του γηπέδου στο Κάουνας και η Μπέριλ έγραψε: «Αγάπη μου».

«Θέλω μερικά ποτά»

Πριν το ματς, πάντως, σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ ετοίμαζε το outfit και το look της για να βρεθεί στις εξέδρες της «Zalgirio Arena», ανέφερε πως ήταν αγχωμένη. «Χρειάζομαι μερικά ποτά προτού πάω στο γήπεδο!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως η Μπέριλ ΜακΚίσικ έχει γίνει κάτι σαν τον… ανεπίσημο ξεναγό των φίλων του Ολυμπιακού που δεν βρίσκονται στο Κάουνας καθώς στα social media, ανεβάζει τις… περιηγήσεις της στη λιθουανική πρωτεύουσα και τις «περιπέτειες» της στην πόλη.