Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-2 από τη Ναντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη και στρέφει πλέον την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κυριακάτικο (6/11) ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Μίτσελ να τονίζει πως αν κάποιος παίκτης χρειάζεται… ειδική εξήγηση για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι τότε υπάρχει πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Cosmote TV…

Για το τι κρατάει: «Όταν χάνεις δεν έχεις θετικά συμπεράσματα. Μπήκαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή, αλλά στο δεύτερος μέρος χάσαμε τις θέσεις μας και την κατοχή της μπάλας».

Για το αν υπήρξαν παίκτες που του απέδειξαν ότι έχει κάνει λάθος: «Μερικοί έδειξαν θετική εικόνα. Παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν σε καλό επίπεδο. Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι είναι ένας καλός τρόπος για να τραβήξουν την προσοχή του προπονητή».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και τι θα πει στους παίκτες: «Η προετοιμασία ξεκινάει αύριο. Δεν χρειάζεται να τους πω πολλά πράγματα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για βαθμολογικούς λόγους. Είναι πρόβλημα αν επισημάνουμε σε κάποιον παίκτη τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής».

Για τους οπαδούς που θα έρθουν στην προπόνηση ενόψει ντέρμπι: «Όπως και σήμερα, έτσι και αύριο οι φίλαθλοί μας θα δείξουν πως είναι στο πλευρό μας και πως μας υποστηρίζουν και στις καλές και στις κακές στιγμές».