Η Θύρα 7 ανακοίνωσε ότι η προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (4/11), δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο, με τη Θύρα 13 να γνωστοποιεί στη συνέχεια ότι οι φίλοι των πράσινων θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η ομάδα για να δώσουν το σύνθημα νίκης.

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στο φετινό πρωτάθλημα πλησιάζει και οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζονται. Αυτοί του Ολυμπιακού, αφού δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, θα είναι στην προπόνηση της Παρασκευής και αυτοί του Παναθηναϊκού πριν πάνε στο γήπεδο θα πάνε από το ξενοδοχείο Κάραβελ για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Την Κυριακή δίνουμε ραντεβού με πόδια στο Κάραβελ ώρα 16:45, και εμείς με την σειρά μας ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα με φωνή 90’», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά τους οι οργανωμένοι οπαδοί των πράσινων, οι οποίοι, παράλληλα, περιμένουν πώς και πώς την κυκλοφορία των εισιτηρίων την Πέμπτη (3/11).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο +10 από τον Ολυμπιακό και να τον νικήσει τότε, κατά πάσα πιθανότητα, τον βγάζει από τη μάχη του τίτλου.