Το Σάββατο ήταν μια καλή μέρα για την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αφού οι συζητήσεις με τον Ντομαγκόι Βίντα προχώρησαν αρκετά και στην Ένωση αισθάνονται ότι η τελική συμφωνία με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό δεν απέχει πολύ.

Οι κιτρινόμαυροι, ως γνωστόν, είναι εδώ και μέρες κοντά στην απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς αλλά ο στόχος τους είναι η απόκτηση δύο παικτών για το κέντρο της άμυνας. Και δεν αποκλείεται, τελικά, ο πρώτος που θα υπογράψει να μην είναι ο Σέρβος της Μακάμπι Χάιφα, η οποία φέρεται να ζητάει περισσότερα λεφτά πλέον, αλλά ο Βίντα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα είπαν και το Σάββατο με τον Κροάτη στόπερ και το θέμα είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, με αποτέλεσμα στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να πιστεύουν ότι μπορεί και να κλείσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Αν συμβεί αυτό, αν και προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει οικονομικές λεπτομέρειες, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο 33χρονος Κροάτης θα είναι αυτός με το υψηλότερο συμβόλαιο στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέρθηκε, η ΑΕΚ θα επιμείνει για τον Πλάνιτς, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν θα βρεθεί απροετοίμαστη αν η Μακάμπι κάνει πίσω τελικά και δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.