Στη Euroleague συνειδητοποίησαν ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές, με τις ομάδες να έχουν αποφασίσει στην τελευταία Γενική Συνέλευση που έγινε ότι πρέπει να αποχωρήσει ο Τζόρντι Μπερτομέου, με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία να θέλουν τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να ετοιμάζεται για να αναλάβει καθήκοντα προέδρου

Η απόφαση για το τέλος της εποχής Μπερτομέου είχε παρθεί εδώ και μήνες, με τον Ισπανό να αποτελεί πλέον παρελθόν. Κάτι που θα επισημοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, στη νέα Γενική Συνέλευση που θα γίνει. Μια Γενική Συνέλευση, στην οποία αναμένεται να ακουστεί δυνατά το όνομα του Μποντιρόγκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο παλαίμαχος Σέρβος άσος, ο οποίος έγραψε ιστορία στην 4ετία του στον Παναθηναϊκό, προορίζεται για τη θέση του προέδρου και οι ομάδες θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν αν συμφωνούν ή όχι με αυτό.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το «Eurohoops», ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, ο οποίος ήταν σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, αναμένεται να αναλάβει τη θέση του υπηρεσιακού CEO, αντικαθιστώντας τον Μπερτομέου.