Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ως το τέλος της σεζόν βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν χαφ από το πάνω ράφι.

Η «Ένωση» πάλευε για να φέρει τον 32χρονο Πολωνό μέσο όσο πιο σύντομα γινόταν στην Αθήνα καθώς λόγω του πολέμου στην Ουκρανία οι μετακινήσεις από τη Ρωσία δεν αποτελούν εύκολη διαδικασία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ωστόσο, βρέθηκε ο τρόπος ώστε ο Κριχόβιακ να ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Ρωσία για την Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Ο Πολωνός χαφ πέταξε από το Σότσι για τη Μόσχα και είναι έτοιμος να επιβιβαστεί σε άλλο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Από εκεί θα αλλάξει ακόμα μια πτήση για να φτάσει τελικώς στην Αθήνα.

Πέρα από το πρόβλημα των πτήσεων από τη Ρωσία προς άλλες χώρες, λόγω κακοκαιρίας υπάρχουν και αρκετές ματαιώσεις πτήσεων που επίσης βάζουν εμπόδια. Η ουσία, πάντως, είναι ότι πλέον όλα έχουν διευθετηθεί και ο Κριχόβιακ έχει ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα και την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr