Ο Βόλος ήθελε τη νίκη για να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη και ο Απόλλων Σμύρνης για να ξεκολλήσει από την τελευταία, στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις αλλά είχε νικητή, αφού το γκολ του Φαν Βέερτ στο 23′, το 11ο του στο πρωτάθλημα, ήταν αρκετό για να δώσει στους Θεσσαλούς το τρίποντο με το τελικό 1-0.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και έγιναν επικίνδυνοι σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Βέρχουλστ αντέδρασε σωστά σε αμφότερες και κράτησε το 0-0. Στο 23′, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην κοντινή προβολή του Φαν Βέερτ, μετά το γέμισμα που έγινε από τον Φεράρι (1-0).

Οι Θεσσαλοί ήλεγξαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη συνέχεια, χωρίς πάντως να έχουν μεγάλες φάσεις για δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν κάπως στο ξεκίνημα της επανάληψης και να απειλούν στο 54′ με τον Σλίβκα που απέφυγε και τον Κότνικ αλλά τον πρόλαβε ο Πουρίτα πριν εκτελέσει.

Γενικά ο Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε ως και το τέλος της αναμέτρησης να φτάσει στην ισοφάριση, κλείνοντας στην περιοχή του τον Βόλο στα τελευταία λεπτά, αλλά γκολ δεν έβαλε και τελικά ηττήθηκε. Πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στην 9η και αισιοδοξούν για καλύτερη πορεία στη συνέχεια.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39′ Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71′ Ροσέρο), Ρεγκατέν (46′ Ορόζ), Φερνάντες (91′ Σιελής), Φαν Βέερτ.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι (46′ Τουτουαρίμα), Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο (62′ Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (83′ Σαχλί), Παπαγεωργίου (76′ Σίγκνεβιτς), Παμλίδης (62′ Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.