Ο Στίβεν Τζέραρντ έζησε όμορφες στιγμές στη Σκωτία ως προπονητής της Ρέιντζερς, με την οποία πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η απόφασή του, όμως, να επιστρέψει στην Αγγλία για να αναλάβει την Άστον Βίλα έχει ως συνέπεια να αλλάξει εντελώς το κλίμα για τον ίδιο, με τους οπαδούς που τον αποθέωναν να του επιτίθενται πλέον μέσω social media με διάφορους χαρακτηρισμούς.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς, η οποία προερχόταν από τα χειρότερα χρόνια της ιστορίας της, το 2018 και το 2021 κατάφερε να πανηγυρίσει για την επιστροφή στην κορυφή της Σκωτίας. Ήταν μια επιτυχία που μετέτρεψε τον Τζέραρντ σε… Θεό για τους οπαδούς της Ρέιντζερς, αλλά τώρα έρχεται η αποκαθήλωσή του.

Ο Άγγλος προπονητής αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Άστον Βίλα, την οποία αναλαμβάνει άμεσα, με τους οπαδούς της ομάδας της Γλασκώβης να ξεσηκώνονται. Αιτία, όχι μόνο το γεγονός ότι φεύγει αλλά και το χρονικό σημείο που πήρε μια τέτοια απόφαση. Έτσι, στα social media εμφανίστηκαν μηνύματα, τόσο στους επίσημους λογαριασμούς του Τζέραρντ όσο και της Ρέιντζερς, με διάφορους χαρακτηρισμούς.

«Τσαρλατάνε, είσαι φίδι»

«Δείλιασε. Εντελώς τσαρλατάνος. Δεν πρόκειται να του ευχηθώ, προχωράμε», γράφει χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Ρέιντζερς, «μεγάλο φίδι, ελπίζω να τους υποβιβάσεις. Καμία ευχή από μένα αφού επέλεξες να φύγεις σε αυτό το σημείο της σεζόν», προσθέτει ένας άλλος και γενικά υπάρχουν πολλά τέτοια μηνύματα από τους εκνευρισμένους φίλους της σκωτσέζικης ομάδας.