Πριν από την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης (3/11) μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Κλαμπ Μπριζ στο «Έτιχαντ» (4-1 για τους γηπεδούχους) για το Champions League, δύο οπαδοί του βελγικού συλλόγου… επισκέφθηκαν το άγαλμα του Βίνσεντ Κομπανί, θρύλου των «πολιτών», αλλά και νυν προπονητή της Άντερλεχτ. Εκεί φέρεται να… έκαναν την ανάγκη τους.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε μέσω των social media αν και δεν εξακριβώθηκε αν όντως συνέβη αυτό για το οποίο κατηγορούνται. Τα βελγικά ΜΜΕ, πάντως, σ’ αυτό που στάθηκαν ήταν στο κασκόλ της Κλαμπ Μπριζ που φόρεσαν στο άγαλμα και στην αντιπαλότητα μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και της Άντερλεχτ. Υπενθύμισαν κιόλας πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αποκάλυψε πως ο Κομπανί του έδωσε συμβουλές για το πώς να νικήσει την Κλαμπ Μπριζ.

Αξίζει, δε, ν’ αναφέρουμε πως τα μέτρα αστυνόμευσης στην πόλη του Μάντσεστερ ήταν αυξημένα και αυστηρά καθώς υπήρχαν φόβοι για επεισόδια. Αφενός γιατί οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ είχαν προγραμματίσει να πάνε μαζικά και με πορεία ως το γήπεδο και αφετέρου γιατί πριν από δύο εβδομάδες στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ επιτέθηκαν σε 63χρονο οπαδό της Σίτι ο οποίος εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.