Με ακόμη μία έκπληξη, την τρίτη συνολικά, ολοκληρώθηκε η φάση των «32» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού η Κηφισιά με γκολ του Καλλέργη στο 89ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον απέκλεισε. Έτσι, η «ελαφρά ταξιαρχία» έγινε η τρίτη ομάδα της Super League 1 που αποκλείστηκε από αντίπαλο που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, αφού είχαν προηγηθεί οι Αστέρας Τρίπολης (από τον Λεβαδειακό) και ΠΑΣ Γιάννινα (από την ΑΕΛ).

Ο Απόλλων ήταν φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση, αφού αυτός ήταν ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας της Κηφισιάς! Γεγονός, φυσικά, που κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία της.

Μια επιτυχία που ήρθε στο 89ο λεπτό -και ενώ μέχρι τότε οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν βρει τον τρόπο για να σκοράρουν- με το διαγώνιο σουτ του Καλλέργη εντός περιοχής. Η μπάλα στα δίχτυα, το σκορ στο 1-0 και η Κηφισιά στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, όπου τα παιχνίδια θα είναι πλέον διπλά, άρα και πιο δύσκολο να γίνουν εκπλήξεις σαν κι αυτές της φάσης των «32».

Κηφισιά: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τεττέη, Καραγκούνης (62′ Κρητικός).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Βιτλής, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Άλβες (46′ Τσιλούλης), Φατιόν (46′ Κάστρο), Παπαγεωργίου, Ματέι, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί, Ντάουντα.