Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 για την επιστροφή του στα παρκέ. Δήλωσε χαρούμενος για αυτή και προσδιόρισε χρονικά το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή

-για την επιστροφή του στα… παρκέ:
«Είμαι έτοιμος. Θέλει καιρό για να επιστρέψω αλλά έτσι είναι μετά από μια μεγάλη απουσία, χρειάζεται προπόνηση και δύναμη»

-για την επιλογή του να υπογράψει στην Κηφισιά:
«Με ενδιέφερε να είναι μια ομάδα καλή και με στόχους. Και αυτό είναι. Μίλησα με τους υπεύθυνους και διαπίστωσα ότι η ομάδα θυμίζει κάτι από το Μαρούσι και το οικογενειακό κλίμα που είχαμε τότε. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της και ο στόχος της είναι να κάνει το κάτι παραπάνω. Θέλω ακόμη δουλειά. Θα είμαι στα Χριστούγεννα σε ένα αρκετά καλό επίπεδο κοντά σε αυτό που είμαι»

-για την Εθνική ομάδα και τον Φώτη Κατσικάρη:
Είναι ένας συνεπής προπονητής. Δουλευταρας. Οι ομάδες του είναι σκληρές. Με αρχή την άμυνα. Με το υλικό που υπάρχει οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Το σημαντικό είναι ότι όσοι θέλουν να είναι στην Εθνική είναι και το είχε πει και το κοουτς».

-για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού:
«Ο Ολυμπιακός έχει τον κορμό του τα τελευταία χρόνια και κάνει κάποιες μικρές προσθήκες και επενδύσεις σε ταλέντα Ο ΠΑΟ πάει να φτιάξει την ομάδα από την αρχή. Εγώ κρίνω ότι ο ΠΑΟ έχει ανάγκες ακόμη. Θα πάρει και άλλους παίκτες. Βάσει των χρημάτων που δίδονται το επίπεδο είναι πολύ καλό».

Πηγή: Sport-fm.gr