Σε μοιραίο παίκτη εξελίχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι είδαν τους Μαϊάμι Χιτ να κάνουν το 2-0 στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, έπειτα από φάουλ σε «νεκρό» χρόνο πάνω στον Τζιμι Μπάτλερ, ο οποίος αξιοποίησε το…. δώρο.

Ο σταρ του Μιλγουόκι υπογράμμισε πως έκανε μία κίνηση που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και γι’ αυτό θα ήθελε να δει ξανά τι συνέβη, ώστε να έχει ξεκάθαρη άποψη, ενώ υπερασπίστηκε την απόφασή του να μαρκάρει τον παίκτη των Χιτ, παρά το γεγονός ότι αυτό τον οδήγησε στη γραμμή των βολών.

«Πρέπει να ξαναδώ τη φάση. Προσπάθησα να το κάνω δύσκολο για τον Μπάτλερ, οι διαιτητές είπαν ότι έγινε επαφή. Προσπαθούσα να σκεφτώ και πάλι τη φάση», υπογράμμισε ο Αντετοκούνμπο.

Και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να κάνω δύσκολο το σουτ για τον Τζίμι (Μπάτλερ). Οι διαιτητές είπαν πως υπήρχε επαφή. Μπορεί να υπήρχε. Έγινε ό,τι έγινε. Εγώ προσπάθησα απλά να δυσκολέψω το σουτ του, αλλά οι διαιτητές είπαν ότι υπήρχε επαφή. Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου. Είχε 4 δευτερόλεπτα, δεν πρόκειται να πασάρει, άρα θα σούταρε την μπάλα».

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη μετά το ματς: