Η δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι στο θέμα της τιμωρίας της από την UEFA δεν άρεσε καθόλου στους Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο.

Το CAS ανέτρεψε την απόφαση της UEFA για διετή αποκλεισμό των «πολιτών» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβάσεις του Financial Fair Play, προκαλώντας χαμόγελα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και στους παίκτες του. Μόνο σε αυτούς όμως, γιατί στις άλλες ομάδες υπάρχουν αντιδράσεις.

«Από τη μία είναι θετικό γιατί αν η Σίτι δεν είχε 10-12 παιχνίδια στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τότε πραγματικά δεν θα είχε τύχη καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, όμως, είναι κακή μέρα για το ποδόσφαιρο γιατί το FFP υποτίθεται ότι βοηθάει και στις ισορροπίες και το μέλλον του Champions League», ήταν το σχόλιο του Κλοπ για τη δικαίωση της Σίτι, ενώ ο Μουρίνιο πρόσθεσε.

«Είναι ντροπιαστική απόφαση γιατί αν η Σίτι δεν είναι ένοχη, τότε γιατί την τιμώρησαν με πρόστιμο δέκα εκατομμυρίων ευρώ; Αν είσαι αθώος, τότε δεν σου επιβάλλουν καμία τιμωρία. Αν είναι όντως ένοχη η ομάδα τότε είναι ντροπή και θα πρέπει πραγματικά να επιβληθεί ποινή».