Στο ματς κόντρα στη Φούλαμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού με δύο προσωπικά τέρματά του η Άρσεναλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενουμένων, αλλά αυτό δεν έφτασε στο σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ ώστε να απομακρυνθεί στην κορυφή.

Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να είναι μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά οι διώκτες τους καραδοκούν.

Παρ’ όλα αυτά ο Σάντι Καθόρλα δεν πτοήθηκε και χαρακτήρισε τον σύλλογο στον οποίον εργάζεται ως το φαβορί για το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Προς το παρόν δείχνουμε ότι πάμε καλά. Ίσως στην αρχή της χρονιάς να μην μας έβαζε κανείς πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι ή την Τσέλσι. Ίσως λόγω των μεταγραφών του. Αλλά τα πάντα φαίνονται στο χορτάρι και αυτό γίνεται. Η Άρσεναλ είναι από πάνω τους και ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί τους. Αλλά ναι είναι αλήθεια ότι είμαστε φαβορί για τον τίτλο» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

«Πέρυσι μπορεί να προηγούμασταν με 2-0 και στο τέλος μπορεί και να χάναμε. Για μια ομάδα που πάει για το πρωτάθλημα κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο να συμβεί. Αυτή τη σεζόν το σύνολο έμαθε να είναι πιο συμπαγές. Πρέπει να συνεχίσουμε στη φόρμα που είμαστε εξαιτίας των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Στο τέλος, μια ομάδα που διψάει για τίτλους, αφού δεν έχει κερδίσει τίποτα τα τελευταία χρόνια, σαν την Άρσεναλ, οι φιλοδοξίες μας είναι να κατακτήσουμε όσες περισσότερες διοργανώσεις γίνεται και να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες. Στην Πρέμιερ είμαστε πρώτοι γιατί μέχρι σήμερα είμαστε η καλύτερη ομάδα. Στο πρωτάθλημα το παν είναι η συνέπεια, και το έχουμε αυτό φέτος. Είμαστε σε καλό επίπεδο».

Πηγή: england465.gr