Έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν θα είναι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη. Ο καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στο arcadia-sports για την ομάδα, την πορεία της προετοιμασίας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των Ουσέρο και Λισγάρα.

Οι δηλώσεις Τσιώλη, Ουσέρο και Λισγάρα:

Τσιώλης: «Αυτά τα ματς έχουν σκοπό να μας δώσουν ενδιαφέρον και κίνητρο. Μας μένουν λίγες μέρες για το πρώτο ευρωπαϊκό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το δούμε πιο σοβαρά το ματς με τον ΠΑΣ και όχι σαν μια απλή προπόνηση. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε. Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι σημαντικό. Υπάρχει καλή διάθεση, καλό κλίμα και ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς.

Ο Ουσέρο υπολογίζεται για το πρώτο ματς. Οι μεταγραφές που θα έρθουν είναι δύσκολο να προλάβουν να είναι έτοιμοι, εκτός αν έρθουν και μας δείξουν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια οι παίκτες που έχουμε είναι προσαρμοσμένοι στο σύστημα μας. Μακάρι να προλάβουν και να μας βοηθήσουν στην Ευρώπη».

Ουσέρο: «Είμαι έτοιμος. Θέλω λίγο χρόνο για να μπω σε ρυθμό. Είναι σημαντικό να γίνονται φιλικά για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας. Ο Αστέρας είναι σε καλή κατάσταση και οι παίκτες που θα έρθουν θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς χωριστά».

Λισγάρας: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά και σε υψηλό επίπεδο. Το πρώτο φιλικό είναι ένα δυνατό τεστ και θα κάνουμε ότι μας πει ο κόουτς. Ο προπονητής θέλει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η προπόνηση, η δουλειά και το σκεπτικό του Αστέρα είναι υψηλού επιπέδου. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά»

Πηγή: Sport-fm.gr