Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο βρίσκεται η Μονακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βαντίμ Βασιλίεφ στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport».

Ο εκτελεστικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον Κολομβιανό φορ να είναι με τις βαλίτσες για το Πριγκιπάτο και, παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν τίθεται θέμα συμβολαίου μονοετούς διάρκειας, εφόσον το επόμενο καλοκαίρι υπάρξει επίσημη πρόταση από την Τσέλσι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η υπόθεση του Φαλκάο είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τον αποκτήσουμε», ανέφερε ο παράγοντας της ομάδας που επέστρεψε φέτος στο Σαμπιονά και πρόσθεσε πως «ελπίζουμε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτό τον εξαιρετικό παίκτη. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έρθει σε εμάς».

Στη συνέχεια, ο Βασιλίεφ υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει καμία ρήτρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρουμε για έναν χρόνο. Χτίζουμε μία ομάδα»

Καταλήγοντας, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μονακό τόνισε ότι «πιστεύει ακράδαντα στο μέλλον της Μονακό. Αυτός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο για να κάνουμε μία εξαιρετική ομάδα. Υπάρχει κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Πηγή: sport-fm.gr