Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ, με θριαμβευτές τους «κόκκινους» είχε και μια απρόβλεπτη εξέλιξη, περίπου στα μισά του πρώτου μέρους. Σε εκείνο το σημείο μια ξανθιά εισβολέας αναστάτωσε θεατές και άνδρες ασφαλείας, καθώς δεν φορούσε και πολλά, ή για την ακρίβεια απλώς ένα τολμηρό μαγιό.

Το μαγιό αυτό είχε επάνω του το σήμα της ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου που διατηρεί ο youtuber Vitaly Zdorovetskiy, ο σύντροφος της Kinsey Wolanski, η οποία έκανε το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο του «Wanda Metropolitano».

Αργότερα έγινε γνωστό πως στην 22χρονη Ρωσίδα η κίνηση αυτή θα της κοστίσει ένα πρόστιμο που θα ανέρχεται στα 15.000 ευρώ. Ωστόσο, εκείνη δεν χρειάζεται να… σκάει και ιδιαίτερα, καθώς όλα δείχνουν πως τα χρήματα που θα βάλει στον λογαριασμό της θα είναι πολλά περισσότερα.

Στο μαγιό που φορούσε κατά την έφοδό της στον τελικό του Champions League και με το οποίο διαφήμιζε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έδωσε… ώθηση σε αυτήν, λόγω της μεγάλης διαφήμισης που πήρε, με αποτέλεσμα η αξία της να εκτιναχθεί στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα, με τις αναρτήσεις της στο Twitter να είναι χαρακτηριστικές της διάθεσης που έχει.

Μάλιστα, δεν διστάζει να προκαλεί μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, εμφανίζοντας μάλιστα μια πλακέτα που -σύμφωνα με την ίδια- της χάρισε άνθρωπος της UEFA κατά την αναχώρησή της από τη Μαδρίτη.