Κάτι λιγότερο από μια ώρα κράτησε το… ήρεμο κλίμα στην σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη στο Υπουργείο για το ντέρμπι του μπάσκετ, καθώς είχαμε έντονο επεισόδιο με ύβρεις ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Σκινδήλια και αποχώρηση του πρώτου.

Οι δύο άντρες είχαν έντονη λογομαχία εντός της αίθουσας και λίγο μετά βγήκαν έξω από αυτή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όμως συναντήθηκαν και στον διάδρομο του υπουργείου, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να φτύνει τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός (όπως καταγγέλλουν οι «ερυθρόλευκοι») και αυτόν να κινείται προς το μέρος του πρώτου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνοντας από την αίθουσα φώναζε: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεών τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ θα είμαστε».

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή του τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου: «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε όλο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον Sport fm όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία περί φτυσίματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως: «Είναι ψεύδη. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας».

Πηγή: gazzetta.gr