Η ΑΕΚ εκτός από το αμυντικό χαφ και το «οκτάρι», που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τώρα τον χειμώνα, κινείται και για εξτρέμ. Ψηλά στη λίστα της είναι η περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον της Χέρακλες, ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει με διαφορετικούς τρόπους και στις δύο πτέρυγες, έχοντας και το γκολ στο ρεπερτόριό του.

Ο ίδιος, μετά το ματς με την Ουτρέχτη την Κυριακή, επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει πως η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτησή του, ωστόσο δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας φαίνεται να κινήθηκε καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον σύλλογο του Αλμέλο, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική.

Λεπτομέρειες φέρνει στο φως η Aftonbladet, η οποία αποκάλυψε άλλωστε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο εξτρέμ. Ο «δικέφαλος» φέρεται να πρότεινε μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η απάντηση της Χέρακλες δεν ήταν θετική, αξιώνοντας κάτι περισσότερο από 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πέτερσον.

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του Σουηδού με τη Χέρακλες λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η ολλανδική ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσής του για άλλον ένα χρόνο. Πάντως, η ΑΕΚ -σύμφωνα με τους Σουηδούς- παραμένει στις συζητήσεις, κάνοντας προσπάθειες, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις των Ολλανδών, αν και η διαφορά που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντική.

Πηγή: gazzetta.gr