Η ΑΕΚ έχει από χθες το βράδυ και τυπικά με το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο σύλλογος περνάει σε άλλη βάση, ειδικά όσον αφορά την προσέλκυση μεταγραφικών στόχων, δεδομένης της ανάγκης για ενίσχυση σε δύο θέσεις.

Η μια αφορά τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής, εκεί όπου προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ. Ο Ολλανδός εξτρέμ έχει καθυστερήσει να απαντήσει στην πρόταση της Ένωσης, πιθανότατα θέλοντας να είναι 100% σίγουρος ότι εκείνη θα αγωνιστεί με… φόντα τα αστέρια. Κάτι τέτοιο είναι πλέον πραγματικότητα και οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ελλάδας αισιοδοξούν ότι ο 27χρονος θα πει τελικά το «ναι».

Η συμφωνία του «δικεφάλου» με τη Σουόνσι είναι στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά η εμπλοκή του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, που είναι ο διάσημος Μίνο Ραϊόλα, έθεσε νέα δεδομένα. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, άνθρωπος της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για να συναντηθεί με τον Νάρσινγκ και να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στη μέρα η υπόθεσή του.

Παράλληλα, στην Ένωση δουλεύουν και την περίπτωση του κεντρικού μέσου, όπου τα πράγματα όσον αφορά στο όνομα που έχει την… pole position δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Είναι δεδομένο πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, με αυτή του Νεμάνια Ραντόγια να είναι η πιο θελκτική και συνάμα η πιο δύσκολη, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να έχουν δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις.