Παραμένει ο κίνδυνος αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από διεθνείς διοργανώσεις

Η προειδοποίηση του απεσταλμένου της FIFA στη χώρα, σε συνεδρίαση της ΕΠΟ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
12:34
29/06/2018
Παραμένει ο κίνδυνος αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από διεθνείς διοργανώσεις
1
loading

Οξείς τόνους χρησιμοποίησε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο Μπγιόρν Βασάλο, αναφέροντας πως είναι απαραίτητος ένας τεχνοκράτης και προειδοποιώντας πως η FIFA δεν θα φύγει, αν δεν λειτουργήσουν όλα σωστά.

Ο επικεφαλής των Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA και επιτετραμμένος της στην Ελλάδα, είπε συγκεκριμένα στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ: «Νιώθω περισσότερο ενεργητικός σε σχέση με τέτοια μέρα ακριβώς πριν έναν χρόνο. Αισθάνομαι καλύτερα, διότι μέχρι στιγμής βλέπω πως καταλαβαίνετε πως λειτουργούν τα πράγματα, έχετε καλύτερα κριτήρια στην λήψη αποφάσεων. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σας κατ' αυτόν τον τρόπο, για το καλό του ποδοσφαίρου. Ρώτησα τους λόγους που επιχειρήθηκε να μειωθούν οι ποινές στον Πειθαρχικό κώδικα και πήρα φτηνές απαντήσεις Δεν θα φύγουμε, μέχρι να καταλάβουμε πως όλα λειτουργούν με τον σωστό τρόπο.

Πρέπει να υπάρχει ένας τεχνοκράτης, που θα μπορεί να βοηθάει τον πρόεδρο και την ομοσπονδία στη λήψη καλύτερων αποφάσεων. Θα συνεχίσουμε να σας βοηθάμε, ώστε να συνεχίσετε στον ίδιο δρόμο. Ο κίνδυνος υπάρχει ακόμα και θα εξαλειφθεί, μόνο αν ο καθένας αφήσει την προσωπική του ατζέντα, καταλάβει τον ρόλο του, δεν υποκύψει σε πιέσεις και συμβάλλει προς όφελος της ομοσπονδίας, των παικτών, των προπονητών, των φιλάθλων, των χορηγών και όλων όσων καθιστούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα ισχυρό προϊόν. Ελπίζουμε πως όλοι αντιλαμβάνονται τις ευκαιρίες που υπάρχουν για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ώστε αυτό να καταστεί ανταγωνιστικό».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

  ΑΜΗΝ !!!
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!
  ΑΓΩΝΕΣ που ποικιλοτροπως ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ,
  ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΝΟΗΣΟΥΝ, οι ΝΕΟ-ΒΑΡΒΑΡΟΙ !!!
  Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος απαιτει :
  AMEΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
  ΤΟΥΣ \'\'ΕΦΑΓΕ\'\' Η ΞΕΝΗΤΕΙΑ !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει