Τις περιπτώσεις αρκετών μεσοεπιθετικών που μπορούν να αγωνιστούν πίσω από τους επιθετικούς ως «δεκάρι» παρακολουθεί ο Ολυμπιακός στην Αργεντινή.

Οι Πειραιώτες έχουν στείλει άνθρωπο στην λατινοαμερικάνικη χώρα και προσπαθούν να βρουν τον διάδοχο του Αριέλ Ιμπαγάσα για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Η SportDay παρουσιάζει τις περιπτώσεις των ορισμένων παικτών που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει τις παρακάτω περιπτώσεις:

Πατρίσιο Ροντρίγκες (Αργεντινή), ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε, το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 4 μέχρι 7 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2014.

Έκτορ Καντέρος (Αργεντινή), ο οποίος είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη Βελέζ, το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται το πολύ στα 4 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2014.

Τζιοβάνι Μορένο (Κολομβία), ο οποίος είναι 26 ετών, αγωνίζεται στη Ρασίνγκ Κλουμπ, το κόστος της μεταγραφής ενδέχεται να αγγίζει τα 5 εκατ .ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Κρίστιαν Τσάβες (Αργεντινή), ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς (αποτελεί την εναλλακτική επιλογή του Ρικέλμε), το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το πολύ τα 3 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Αουγκούστο Φερνάντες (ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό ο Αργεντινός), ο οποίος αγωνίζεται στην Βελέζ Σάρσφιλντ, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ανέλθει στα 4 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2013.

Ντιέγκο Μοράλες, ο οποίος αγωνίζεται στην Τίγκρε, το κόστος της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2013.

Ντιέγκο Βιγιάρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γοδόι Κρουζ, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το πολύ το 1 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2013.

Πηγή: sport-fm.gr