Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να προχώρησαν σε ακόμη μια απόκτηση ποδοσφαιριστή, ένας ακόμη θεωρείται σχεδόν «κλεισμένος», ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, πλησιάζει και έναν τρίτο του στόχο.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Φάνη Τζανδάρη. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος για τον πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, το «τριφύλλι» έκανε δικό του τον 24χρονο χαφ. Εκείνος βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του, διάρκειας τριών ετών.

Ο Τζανδάρης είναι προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του “δικέφαλου” του Βορά ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την Σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

«Ψωνίζει» από Ιταλία

Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, αυτή είναι του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στον μονοετή δανεισμό του από την Ουντινέζε. Με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει το κενό σε μια θέση που δεν υπάρχει εναλλακτική του Νίκλας Χουλτ.

Όσον αφορά την τρίτη περίπτωση, αυτή είναι του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» είναι επίσης κοντά στον Παναθηναϊκό. Οι Ιταλοί γράφουν πως οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον 29χρονο άσο και για τον λόγο αυτό ήδη έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις.

Μάλιστα, αναφέρουν και οικονομικές λεπτομέρειες της συνεργασίας. Σύμφωνα με αυτές, το «τριφύλλι» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 200.000 ευρώ στην Μπολόνια για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ, ενώ σημειώνουν ότι στον ποδοσφαιριστή προσφέρονται 600.000 ευρώ ετησίως! Ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα του τωρινού Παναθηναϊκού…