Σχεδόν όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ και στη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν, αλλά παράλληλα οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν κι άλλες υποθέσεις, καθώς η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πλησιάζει και ο σχεδιασμός δεν έχει προχωρήσει όσο θα ήθελαν οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» εργάζεται καθημερινά για να προχωρήσουν κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, με αυτήν που ξεχωρίζει αυτήν τη στιγμή να είναι του Όμρι Άλτμαν. Υπενθυμίζεται ότι ο μεσοεπιθετικός της Χάποελ Τελ Αβίβ είχε απασχολήσει το «τριφύλλι» και τον Ιανουάριο, αλλά τότε η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.

Ο Άλτμαν μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και αυτό είναι ένα στοιχείο που εκτιμά ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Κάτι ακόμη που αρέσει στον Άλτμαν, είναι το γεγονός ότι μπορεί να φύγει από την ισραηλινή ομάδα έναντι 150 χιλ. ευρώ.

Αν και τα οικονομικά του «τριφυλλιού» δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, το ποσό της ρήτρας δεν μοιάζει απαγορευτικό. Αλλά, η υπόθεση προς το παρόν κολλάει στο συμβόλαιο του παίκτη, με τον Άλτμαν να ζητά παραπάνω χρήματα από αυτά που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Πάντως, συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επιτυγχάνεται πιο εύκολα.