Η ήττα στην πρώτη αγωνιστική των play off με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο εκνεύρισε τον Αχιλλέα Μπέο και για αυτόν τον λόγο έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου. Ο ισχυρός άνδρας των Βολιωτών μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους επισήμανε πως πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις ενώ στον ίδιο τόνο ήταν και τα λόγια του τεχνικού της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρότρυνε την ομάδα να αλλάξουν εικόνα από το επόμενο ματς, αυτό με τον ΠΑΟΚ. «Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει από το ματς της Πέμπτης. Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να προσέχουμε για να τελειώσουμε καλά τα play off», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Θεσσαλών.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο και ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος αναφέρθηκε πως οι ευθύνες βαραίνουν όλους και είπε πως το συγκεκριμένο ματς ήταν μια κακή στιγμή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που έπαιξαν στην χθεσινή αναμέτρηση ακολούθησαν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μόνχε συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του.

πηγή: sportfm