Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το Final Four της Euroleague με στόχο να κατακτήσει και φέτος το τρόπαιο και θα προσπαθήσει να το κάνει έχοντας στο πλευρό του και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (22/5) αναμένεται στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από την Τρίτη (20/5) στο Άμπου Ντάμπι καθώς ταξίδεψαν με την αποστολή του Ολυμπιακού. Στον αιώνιο αντίπαλο, από την πλευρά, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν ταξίδεψε μαζί με την ομάδα, θα είναι όμως εκεί για τους αγώνες.

Όπως και πέρυσι στο Βερολίνο, έτσι και φέτος, ο Γιαννακόπουλος θα είναι στο Final Four για να δει από κοντά τους αγώνες, με την ελπίδα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο θα είναι το 8ο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» θα έχει μαζί του και την οικογένειά του ενώ έχει ήδη… καθαρίσει το τραπεζάκι στο Σούνιο, περιμένοντας την κούπα.