Τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη δεν βλέπει ο Σέρχιο Κόκε κόντρα στον Ολυμπιακό προκειμένου ο Άρης να διατηρηθεί σε τροχιά play-off. Τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ζήτησε από την πλευρά του ο Νίκος Λαζαρίδης.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα, στο περιθώριο εκδήλωσης της Herbalife, που αποτελεί χορηγό της κίτρινης ΠΑΕ:

Σέρχιο Κόκε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δεν έχει να κάνει τόσο με την δυναμικότητα του αντιπάλου. Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος για να μπούμε στα play-offs», σχολίασε ο Ισπανός επιθετικός.

Νίκος Λαζαρίδης: «Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Κάναμε κάποια στραβοπατήματα που δεν τα περιμέναμε. Προετοιμαζόμαστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι μαζί με την βοήθεια του κόσμου θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Έλληνας αμυντικός.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επίσης οι Ντάρσι Νέτο, Κριστιάν Πορτίγια, Νταϊσούκε Σακάτα και Γιώργος Ελευθερούδης με τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ να δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την παρουσίαση συνεργασίας με την Herbalife η οποία είναι μια εταιρεία παγκοσμίως γνωστή στον χώρο, καθώς δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες. Πρόκειται για μια εταιρία που συνεργάζεται με πολύ μεγάλες ομάδες όπως η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ και η Σάντος από την Βραζιλία. Η συνεργασία είναι για δύο χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα μας».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία της ΠΑΕ Άρης και της Herbalife. Η επιλογή βασίστηκε σε ειδικά κριτήρια γιατί επιθυμούμε να βρισκόμαστε με τους καλύτερους. Η συνεργασία μας είναι στο καλύτερο επίπεδο. Οι παίκτες στην καθημερινή τους προπόνηση χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και είμαστε χαρούμενοι που συμβάλουμε κι εμείς στην καλύτερη απόδοσή τους. Ευχόμαστε ο Άρης να δει τα αποτελέσματα που θέλει και να έχει επιτυχημένη πορεία. Υπάρχει μια άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα όπως και αμοιβαία κατανόηση. Πάνω από τις χορηγίες είναι οι άνθρωποι και ο τρόπος που χτίζουν τις συνεργασίες», υποστήριξε ο Μανώλης Λεοντζάκος, γενικός διευθυντής της Herbalife σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πηγή: sport-fm.gr