Η Λαμία είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στα pay off μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά και ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία, αν και με 10 παίκτες από το 69′, να τη νικήσει με 3-1 έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αντζιέλσκι, πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο τρίποντο έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Οι Περιστεριώτες δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο ξεκίνημα στο ματς αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Γιουμπιτάνα μετά την κάθετη πάσα. Το παιχνίδι, επομένως, άρχισε με το σκορ στο 1-0 και συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 19′ με σουτ του Τσιλούλη που μπλόκαρε ο Τσιντώτας και να ισοφαρίζουν, τελικά, στο 26′ με τον Σλίβκα μετά την πάσα του Μαρτίνεθ που άντεξε στην πίεση του Κούντε.

Η Λαμία, μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+2′, αλλά ο Τσιντώντας έκανε πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Μαρτίνεθ κρατώντας το σκορ στο 1-1, για να αναλάβει στη συνέχεια ο Αντζιέλσκι…

Στο 61′ ο επιθετικός του Ατρόμητου ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Βαλένσια για να κάνει το 2-1, με τα αριθμητικά δεδομένα να αλλάζουν λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 69′, όταν ο Γιουμπιτάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς κράτησε το προβάδισμα και στο 82′ έκανε και το 3-1 με το δεύτερο γκολ του Αντζιέλσκι, αυτή τη φορά έπειτα από πάσα του Κουέν, παίρνοντας την πρώτη νίκη έπειτα από οκτώ αγωνιστικές. Αποτέλεσμα που δεν αλλάζει κάτι στη βαθμολογία για καμία από τις δύο ομάδες πάντως: Η Λαμία θα είναι στα play off και ο Ατρόμητος στα play out χωρίς να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Κεσριντά, Γκονθάλεθ, Κούντε (89’ Βρακάς), Καμαρά (58’ Κουέν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντνεϊ, Νούνιες (65’ Νούνιες), Τζανδάρης, Σλίβκα, Καρλίτος (65’ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (76’ Τόσιτς), Τσιλούλης (85’ Τσούκαλος).