Ο Κώστας Τσιμίκας είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κλείδα στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στις 23 Δεκεμβρίου αλλά τώρα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μπέρνλι και θα είναι πανέτοιμος για τους αγώνες μπαράζ του Μαρτίου, όπου η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro 2024.

Ο τραυματισμός του 27χρονου αριστερού μπακ είχε… πονέσει πολύ τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος αγωνιούσε για το αν θα τον έχει στη διάθεσή του τον Μάρτιο. Αγώνες στους οποίους θέλει όσο τίποτα άλλο και ο ίδιος ο Τσιμίκας να είναι ετοιμοπόλεμος και έτσι θα γίνει τελικά.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται σήμερα Σάββατο (10/2) τη Μπέρνλι για την Premier League και ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ είναι στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, αφού το ιατρικό τιμ της ομάδας έδωσε τη συγκατάθεσή του.

Ακόμη, βέβαια, δεν είναι σε φουλ κατάσταση αφού έλειπε για περισσότερο από ένα μήνα, μέχρι να έρθει ο Μάρτιος όμως θα έχει βρει ρυθμό και -αν δεν προκύψει κάποιος άλλος τραυματισμός- θα είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει κι αυτός ώστε να έρθει η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2024.