Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου στη ρεβάνς για τους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας και στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου βρίσκονται και οπαδοί του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά με ομάδα της Stoiximan Super League μετά τις 14 Δεκεμβρίου.

Τα όσα είχαν γίνει στο Ρέντη και οδήγησαν τελικά στον θάνατο ενός αστυνομικού είχαν ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αποφασίσει το κλείσιμο των γηπέδων για τις ομάδες της Stoiximan Super League. Έτσι, η τελευταία φορά που κάποιοι εξ αυτών ήταν στις εξέδρες ήταν στις 14 Δεκεμβρίου, στους αγώνες Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι για το Europa League και το Europa Conference League.

Από τότε πέρασε περισσότερο από ένας μήνας και ήρθε τελικά η ώρα για να εμφανιστούν ξανά οπαδοί ομάδας της Stoiximan Super League σε εξέδρες ελληνικού γήπεδο. Πρόκειται για αυτούς του Άρη, οι οποίοι είναι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη ρεβάνς του κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Η θεσσαλική ΠΑΕ, από τη στιγμή που η τιμωρία αφορά μόνο τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, έβγαλε κανονικά εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου και κάποια εξ αυτών πήγαν σε χέρια φίλων του Άρη, οι οποίοι πήγαν στο γήπεδο για να δουν την ομάδα τους να σφραγίζει την πρόκριση στους ημιτελικούς αφού στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 3-0.