Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται στο Καραϊσκάκη (17/1, 21:00) στη ρεβάνς του 1-1 της Λεωφόρου με στόχο την πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας και ο Κάρλος Καρβαλιάλ επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Αλεξανδρόπουλο ενώ ο Φατίχ Τερίμ δίνει θέση βασικού στον Σπόραρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής των γηπεδούχων δεν έκανε κάποια έκπληξη σε ό,τι αφορά την αρχική 11άδα, βάζοντας σε αυτή τον Αλεξανδρόπουλο που είχε σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι. Γενικά ο Καρβαλιάλ έκανε τις αναμενόμενες επιλογές και περιμένει από την ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Ο Τούρκος τεχνικός των φιλοξενούμενων, από την άλλη πλευρά, έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από την ομάδα του στο 2-2 με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και παρατάσσει την ίδια 11άδα με μόνο μία αλλαγή: Έξω ο τραυματίας Ιωαννίδης, μέσα ο Σπόραρ.

Αναλυτικά οι 11άδες των δύο ομάδων…

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Ναβάρο.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ.