Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League μετά το 2-2 με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και την Τετάρτη (17/1) θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση για τους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 1-1 της Λεωφόρου.

Οι Πράσινοι έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αν και υπήρχε παράλληλα και πίκρα επειδή είχαν τη νίκη στα χέρια τους αλλά την έχασαν στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία μετά το χέρι του Ζέκα. Όπως και να έχει, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πήρε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι που είχε μέσα σε λίγες μέρες και τώρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε στο Κορωπί την τελευταία του προπόνηση πριν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με τον Τερίμ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Σαμέτ Ακαϊντίν που υπέγραψε πριν λίγα 24ωρα αλλά να έχει να διαχειριστεί, παράλληλα, διάφορα προβλήματα απουσιών.

Οι Πράσινοι δεν υπολογίζουν στους Τσέριν και Τζούριτσιτς που δεν είναι 100% έτοιμοι ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Αναλυτικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.