Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (10/1, 21:30) στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε εκπλήξεις για την αρχική 11άδα αφού έμειναν εκτός οι Φορτούνης και Ποντένσε, δίνοντας θέσης βασικών στους Ρίτσαρντς και Καρβάλιο.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους κάνει φαβορί ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη την επόμενη εβδομάδα και παράλληλα θα βοηθήσει ώστε να επανέλθει η ηρεμία μετά τις διαδοχικές ήττες από Λαμία και ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα που θα πρέπει να το πάρουν χωρίς να έχουν Φορτούνη και Ποντένσε στην αρχική 11άδα.

Ο Καρβαλιάλ αποφάσισε να αφήσει αμφότερους εκτός αρχικού σχήματος, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Πασχαλάκη, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ροντινέι, στο αριστερό τον Ορτέγκα και στόπερ τούς Ντόη και Ρέτσο. Από εκεί και πέρα, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Έσε είναι στον άξονα, με τον Καρβάλιο μπροστά τους, τον Ρίτσαρντς και τον Μασούρα ως εξτρέμ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ναβάρο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο.