Ο Νεϊμάρ πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στο αριστερό γόνατο στην ήττα της Βραζιλίας από την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026. Καθώς μπαίνει στην πρώτη φάση της αποθεραπείας του, αποφάσισε να αλλάξει και εμφάνιση. Ξύρισε το κεφάλι του!

Σε story που ανέβασε στο Instagram, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Χιλάλ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα του 2024 – ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα του καλοκαιριού –, εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι και να προσπαθεί να μεγαλώσει το μουστάκι του.

«Νέο λουκ», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο «Νέι», ο οποίος αν μη τι άλλο ζει μια ταραχώδη περίοδο στη ζωή του. Αφενός, η Αλ Χιλάλ σκέφτεται να του αναστείλει το συμβόλαιο των 200 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αντικαταστήσει με παίκτη που θα τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Αφετέρου, φαίνεται να υπάρχουν και προστριβές με τη σύντροφό του Μπρούνα Μπιανκάρντι εξαιτίας ενός πάρτι που έκανε προ ημερών στη βίλα του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν μοιάζει ιδιαίτερα ανήσυχος για την προσπάθεια που έκαναν κακοποιοί να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του με την Μπιανκάρντι, Mavie.