Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Εντουάρντο Καμαβίνγκα, κλείνοντας έτσι οριστικά την… πόρτα σε άλλες ομάδες. Ο 21χρονος Γάλλος διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από την Ρεν αντί 31 εκατ. ευρώ, συμφώνησε και ήδη έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2028, στο οποίο έχει μπει ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ!

Την πρόθεση του να μείνει στο δυναμικό της «βασίλισσας» επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπάρνετ, ο οποίος σημείωσε πως ο νεαρός άσος θέλει να μείνει για πάντα στο «Μπερναμπέου». Ο Καμαβίνγκα με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας μετράει 110 συμμετοχές με δυο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει Champions League, La Liga, Κύπελλο, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο Βαλβέρδε, ο Βινίσιους Ζούνιορ και οι άλλοι

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική κίνηση που έκαναν οι «μπλάνκος» τις τελευταίες ώρες. Συμφώνησαν την επέκταση του συμβολαίου και του Φεδερίκο Βαλβέρδε. O 25χρονος Ουρουγουανός μέσος που έχει κερδίσει την εκτίμηση της διοίκησης είπε το «ναι» σε deal ως το 2028 και θα έχει κι εκείνος ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στο ένα δισ. ευρώ. Τον Βαλβέρδε προσέγγισαν ομάδες από την Premier League, αλλά αρνήθηκε να συζητήσει οποιαδήποτε προσφορά καθώς ήθελε να παραμείνει στη «βασίλισσα».

Σειρά παίρνει στη συνέχεια ο Βινίσιους Ζούνιορ. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η πλευρά του Βραζιλιάνου έχουν συμφωνήσει στα μεγαλύτερα κομμάτια του νέου του συμβολαίου και απομένουν μονάχα ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ προκειμένου να ανακοινωθεί και εκείνου η παραμονή στο κλαμπ. Έπειτα, θα ανοίξουν και άλλα κεφάλαια επεκτάσεων ή και αναπροσαρμογών συμβολαίων όπως αυτά του Ντάβιντ Άλαμπα και του Ροδρίγο μεταξύ άλλων.