Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 21χρονος, που ομολόγησε το Σάββατο στους αστυνομικούς ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή του, ο 21χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί «ξυλοκοπούσε την μητέρα μου».

«Τον μαχαίρωσα ενώ κοιμόταν και εξαφάνισα το μαχαίρι», φέρεται να υποστήριξε.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να υπέδειξε και δύο κάδους στους οποίους πέταξε τα κομμάτια της τεμαχισμένης σορού του 52χρονου με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάμερα ασφαλείας τον έχει καταγράψει να πετά σακούλες σε έναν από τους δύο κάδους αυτούς στις 1:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο νεαρός άνδρας φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και η μητέρα του η οποία διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν ούτε το μαχαίρι του εγκλήματος ούτε και τη σορό του άτυχου 52χρονου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.